facebook

Belastingdienst koppeling

Aangiftes moeiteloos & veilig verzenden naar de Belastingdienst

Algemeen

Door de volautomatische koppeling tussen CASH en de Belastingdienst is uw OB- en ICP-aangifte makkelijk en snel geregeld. Deze aangiftes kunt u rechtstreeks vanuit CASH met slechts één druk op de knop naar de Belastingdienst verzenden via Digipoort.

Voor het digitaal verzenden van uw aangifte heeft u normaliter een zogenaamd PKI certificaat nodig. Met deze koppeling kunt u voor het verzenden van de aangifte gebruikmaken van het certificaat van CASH. Dit bespaart u dus niet alleen veel tijd, maar scheelt u ook een behoorlijk bedrag per jaar aan het certificaat.

Voordelen

  • OB- en ICP-aangiftes moeiteloos zelf doen
  • CASH vult uw aangifte in (controle eventueel door boekhouder)
  • Snel en veilig vanuit CASH verzenden
  • Bespaar niet alleen tijd maar ook geld

Praktisch

OB en ICP aangiftes kunt u met XBRL in CASH maken. Vervolgens stuurt u de aangiftes met één druk op de knop via Digipoort naar de Belastingdienst.

Let op: Standaard en GRATIS beschikbaar bij alle CASHWeb (online) modules. Om deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u een CASH Webservicesabonnement nodig.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl