facebook

Belastingdienst koppeling

Aangiftes moeiteloos & veilig verzenden naar de Belastingdienst

Algemeen

Door de volautomatische koppeling tussen CASH en de Belastingdienst is uw OB-, ICP- en loonaangifte makkelijk en snel geregeld. Deze aangiftes kunt u rechtstreeks vanuit CASH met slechts één druk op de knop naar de Belastingdienst verzenden via Digipoort.

Voor het digitaal verzenden van uw aangifte heeft u normaliter een zogenaamd PKI certificaat nodig. Met deze koppeling kunt u voor het verzenden van de aangifte gebruikmaken van het certificaat van CASH. Dit bespaart u dus niet alleen veel tijd, maar scheelt u ook een behoorlijk bedrag per jaar aan het certificaat.

Voordelen

  • OB-, ICP- en loonaangiftes moeiteloos zelf doen
  • CASH vult uw aangifte in (controle eventueel door boekhouder)
  • Snel en veilig vanuit CASH verzenden
  • Bespaar niet alleen tijd maar ook geld

Praktisch

OB, ICP en loonaangiftes kunt u met XBRL in CASH maken. Vervolgens stuurt u de aangiftes met één druk op de knop via Digipoort naar de Belastingdienst. Let op: Standaard en GRATIS beschikbaar bij alle CASHWeb (online) modules. Om deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl