facebook

Knab Bankenkoppeling

Automatische verwerking van bij- en afschrijvingen

Algemeen

De automatische bankenkoppeling tussen CASH en Knab zorgt ervoor dat een tijdrovende klus geheel geautomatiseerd kan worden. U hoeft niet langer bankmutaties te exporteren uit Knab, om deze vervolgens te importeren in CASH. Tevens worden de mutaties direct gematched met de openstaande posten in CASH, en bij een volledige match direct geboekt! U heeft er dus geen omkijken meer naar en bespaart tijd en geld!

De GRATIS bankenkoppeling is mogelijk met ALLE modules van CASH en behoort tot de CASH Webservices. Ook offline beschikbaar middels het CASH Webservicesabonnement.

Voordelen

  • Dagelijks al uw bankmutaties automatisch verwerkt in CASH

Praktisch

Om uw bij‐ en afschrijvingen automatisch te verwerken in CASH, geeft u Knab toestemming om uw bij- en afschrijvingen naar CASH te verzenden.

Let op: Standaard en GRATIS beschikbaar bij alle CASHWeb (online) modules. Om de bankenkoppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl