facebook

Online bureaublad

Veilig & snel werken zonder steeds opnieuw in te loggen

Algemeen

U en uw klanten gebruiken vele applicaties op een dag; eerst bent u voor een klant de belastingaangifte in orde aan het maken in CASH, vervolgens stelt u een managementrapportage samen voor een andere klant. Ondertussen werkt uw klant in het CASH boekhoudprogramma zijn administratie bij, maar wilt u ook dat hij direct akkoord op de aangifte kan geven. Zo wisselt u beiden tientallen keren per dag van applicatie. En bij iedere applicatie dient apart ingelogd te worden.

Voor wie is welke koppeling geschikt?

CASH heeft koppelingen beschikbaar binnen het online bureaublad van SecureLogin en de Single SignOn applicatie van Pinkweb. Dit betekent voor u en uw klant toegang tot alle applicaties, door slechts eenmaal in te loggen. Zo wisselt u eenvoudig van de een naar de andere applicatie, veilig en zonder tijdverspilling!

Wij hebben voor een koppeling met SecureLogin gekozen, omdat dit bedrijf veel ervaring heeft met koppelingen van applicaties gebruikt door accountants- en administratiekantoren. Bovendien kunt u kiezen voor optimale beveiliging door gebruik te maken van tweetraps authenticatie (2FA). U kunt de CASHWeb-widget op dit moment al direct installeren op uw SecureLogin bureaublad met dit eenvoudige stappenplan.

Pinkweb zorgt juist voor koppeling met applicaties die optimaal afgestemd zijn op uw klant.

Voordelen

  • Veilig & snel werken met verschillende applicaties
  • Voor accountants- en administratiekantoren en hun klanten
  • Tweetraps authenticatie (2FA) bij SecureLogin

Praktisch

Voor het gebruik van deze koppeling, heeft u een aparte overeenkomst nodig met onze partner SecureLogin of Pinkweb.


Let op: Omdat het niet mogelijk is om een lokaal programma op uw computer te starten vanuit een browser (het online bureaublad in dit geval), kunt u deze koppeling alleen gebruiken als u online werkt met CASHWeb of via het CASH Webservicesabonnement. 

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl