facebook

CASH Klantendagen 2019

Wij kijken terug op wederom succesvolle CASH Klantendagen en willen iedereen bedanken voor hun komst! Velen van u hebben gevraagd of wij de presentaties na afloop ter beschikking konden stellen en dat doen we uiteraard graag. Op deze pagina’s vindt u na de laatste Klantendag de presentaties terug om nog eens te bekijken of als u de workshops gemist heeft.

Locaties

Klantendagen Presentaties

Klik op de workshops hieronder voor meer informatie en bekijk de presentaties


09:30 – 12:30 uur

Eindejaarscongres Microloon

In de ochtenden vindt het Eindejaarscongres van Microloon plaats, waar u zich als CASH-klant ook voor kunt aanmelden. Microloon is onderdeel van Cash en is gespecialiseerd in offline loonadministratie. Tijdens dit jaarlijkse congres worden alle ontwikkelingen en wetswijzigingen op het gebied van salarisverwerking toegelicht. Er wordt teruggekeken op het afgelopen jaar, vooruitgekeken naar alle aanstaande veranderingen en uitgebreid ingegaan op het belastingplan 2020 (toegespitst op de loonadministratie). Ook de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) komt uitgebreid aan bod. Anders dan de informatieve workshops van de CASH klantendagen, zijn hier wel kosten aan verbonden á € 175,00 ex. btw.


09:30 – 11:00 uur

Workshop Accountancy

Tijdens deze workshop vertellen wij u over de functies uit CASH die door u én uw (potentiële) cliënten het beste gebruikt kunnen worden. Met mogelijkheden voor tijdwinst én foutkansreductie. Verschillende werkwijzen van handmatig tot volledig automatisch komen aan bod, zodat u hierna een weloverwogen keuze kunt maken voor de gewenste werkwijze. We ontwikkelen immers voor u!


11:00 – 12:30 uur

Workshop: PSD2 bankenkoppeling 4.0 = boekhouden en bankieren in één!

Het merendeel van de CASH-gebruikers kan de bankenkoppeling niet meer wegdenken. Maar het kan nog beter… met de PSD2 bankenkoppeling 4.0 voor boekhouden en bankieren in één! De nieuwe bankkoppeling kan alles wat de huidige bankkoppeling kan, maar dan beter, sneller en met meer functionaliteit. Koppelen met alle 5000 banken in de EU en alle rekeningen, zoals ING, Rabobank, ABN AMRO, Bunq, Knab, maar ook Triodos bank, Deutsche bank, Van Lanschot en nog 4993 andere banken. Tijdens deze workshop behandelen we de te verwachten nieuwe bankenkoppeling; wat is het verschil met de huidige koppeling en wat zijn de voor- en nadelen? Zo worden bij- en afschrijvingen niet alleen automatisch verwerkt, maar ook realtime. Net als uitbetalingen die u met 1 druk op de knop kunt doen. Daarnaast kunt u geïntegreerd bankieren vanuit CASH en vanuit de CASHapp en laten mooie grafische overzichten u in een oogopslag zien hoe uw cashflow ervoor staat. Ook is het koppelen via een accountants- of administratiekantoor veel makkelijker en in combinatie met de app. Een niet te missen workshop dus, ook voor wie nog niet met de bankenkoppeling heeft gewerkt!


13:00 – 14:30 uur

Workshop: Alles nieuw in CASH

Uitleg over alle nieuwe functionaliteiten van het afgelopen jaar, mooie oplossingen die nog steeds actueel zijn en waar mogelijk een blik op de toekomst. Tijdens deze workshop vertelt onze instructeur u op luchtige wijze over alle nieuwe functies en handigheden die in CASH zijn gerealiseerd in de afgelopen periode. Vele functies worden behandeld, waarvan u er altijd wel een aantal goed kunt gebruiken en die u werk besparen. Haal meer uit uw CASH pakket en volg deze workshop!

Workshop: Welke risico's u loopt zonder Loonportal

Stuurt uw bedrijf nog loonstroken per post of via e-mail, dan loopt u een groot risico! 63% van de meldingen die binnenkomen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over datalekken, zijn namelijk gerelateerd aan het sturen van privacygevoelige data via e-mail of post. Na de gewenningsperiode blijkt dat de Autoriteit Persoonsgegevens het lekken van data zeer serieus neemt en de controle toeneemt. De datalekken worden met naam en toenaam inmiddels breed in de pers uitgemeten, de opgelegde boetes zijn bepaald niet mals! Ook uw goede naam staat dus op het spel.
De Loonportal verlaagt het risico dat u BSN, salarisgegevens, IBAN-nummers lekt tot op 100% en voorkomt deze problemen door AVG-proof te werken. Daarnaast draagt het bij aan uw professionele organisatie en maakt u het niet alleen uzelf, maar met de LOONapp op de telefoon óók uw medewerkers een stuk makkelijker. Wij leggen dit tijdens deze sessie verder uit en laten u zien hoe u het risico op datalekken en boetes beperkt, zowel vanuit de zienswijze van een salariskantoor, als werkgever en werknemers.


14:30 – 16:00 uur

Workshop: Hoe automatiseer en digitaliseer ik mijn administratie?

Wanneer uw bedrijf grotendeels zelf de administratie doet, of slechts gedeeltelijk uitbesteed aan een boekhouder of accountant, valt er een grote winst in tijd (en dus geld) te behalen wanneer u gebruik gaat maken van de oplossingen van automatisch boekhouden van CASH. Als ondernemer of werknemer van een MKB bedrijf mag deze workshop niet in uw programma ontbreken! Wij vertellen u kort en bondig welke mogelijkheden er zijn, hoe u deze direct in gebruik kunt nemen en op die manier wel 50% van de tijd kunt besparen op routine klussen van de administratie (die gemiddeld 90% van de totale administratiewerkzaamheden beslaan). Een kleine greep uit de workshop:

  • Automatisch verwerken van in- en verkoopfacturen
  • Geïntegreerde UBL-oplossing: wat is UBL, wat is het voordeel, hoe werkt het in CASH
  • Automatisch klaarstaan van de BTW, uitbetalingen, afschrijvingen
  • Volledig automatisch debiteurenbeheer (sneller beschikken over uw geld)
  • Automatische verwerking van de bankmutaties
  • En nog veel meer…

Deze sessie is zeker niet bedoeld om de administrateur werk te ontnemen maar juist om deze meer tijd te kunnen bieden voor andere werkzaamheden!

Workshop: Koppelen met CASH

Wij begrijpen dat uw software behoeften veel verder gaan dan alleen razendsnel en foutloos boekhouden. Misschien gebruikt u specifieke kassasoftware voor een fysieke winkel of gebruikt u branchespecifieke software-oplossingen. Dan wilt u dat de gegevens uit deze systemen ook direct en correct in uw CASH administratie verwerkt worden. Met andere woorden: u wilt uw systeem volautomatisch koppelen aan CASH.
Tijdens deze workshop behandelen wij nieuwe en veelgebruikte koppelingen tussen CASH en externe partijen, waaronder koppelingen met go2UBL, Banken, Belastingdienst, ICS/Vertex, BizzCloud, Outsmart en de nieuwe webshopkoppeling. Ook komt de mogelijkheid om zelf een koppeling te leggen of te (laten) maken via onze API aan bod.

Inschrijfformulier CASH Klantendagen 2019

Inschrijven is niet meer mogelijk, alle klantendagen 2019 zijn voorbij.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl