facebook

CASH Scan & Herken

Inkoopfacturen automatisch verwerken in uw administratie met CASH Scan & Herken

CASH Scan & Herken

De volledig geïntegreerde Scan & Herken oplossing van CASH zorgt voor de automatisering van de factuurverwerking, waardoor u tijd en kosten kunt besparen.

Scan de inkoopfactuur in of maak een foto via de CASHapp en mail de factuur naar uw unieke administratiepostbus. Facturen die u digitaal heeft ontvangen kunt u direct doorsturen naar uw administratiepostbus. Vervolgens ontvangt u binnen enkele seconden een boekingsvoorstel. Door de hoge mate van herkenning (85% – 95%), is het enige wat u nog hoeft te doen controleren. Indien nodig kunt u zelf nog wijzigingen aanbrengen voordat de boeking definitief verwerkt wordt in uw administratie. U blijft dus altijd zelf in controle.

Nog meer tijd besparen? Vraag uw leveranciers om facturen direct naar uw administratiepostbus te sturen. Dat scheelt u de handeling van het doorsturen.

Facturen betalen vanuit CASH

Gebruik CASH Scan & Herken in combinatie met de PSD2-bankkoppeling voor nog meer efficiency. Nadat u het boekingsvoorstel op basis van de gescande factuur heeft goedgekeurd, wordt er automatisch een betaaladvies klaargezet. Vervolgens kunt u via de PSD2-bankkoppeling eenvoudig betalingen doen vanuit CASH, ook via de app! Selecteer de factuur die u wilt betalen, kies de juiste betaalrekening, geef toestemming met de inlogcodes van de bank en de factuur wordt betaald, gematched en automatisch afgeboekt… allemaal in CASH!

Meer informatie over de voordelen van PSD2 en CASH Scan en Herken vindt u in de onderstaande video.

Voordelen CASH Scan & Herken

  • 20 scans per administratie per maand
  • Additionele scans voor slechts €0,15 per scan
  • Tijdbesparing op facturen boeken
  • Hoge mate van herkenning (85% – 95%)
  • Handmatige controle mogelijkheid
  • Originele scans worden opgeslagen
  • Zeer gemakkelijk in te richten

Praktisch

Standaard krijgt u met CASH Connect 20 scans per administratie per maand. Dit is voor 85% van de CASH-gebruikers genoeg om mee rond te komen. Voor additionele scans betaalt u slechts €0,15 per scan. Daarmee bent u met CASH Scan & Herken goedkoper uit dan met andere oplossingen.

Let op: Deze koppeling is onderdeel van CASH Connect en de Accountancyportal. Om CASH Scan & Herken te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u naast CASH Connect tevens een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl