facebook

Kassakoppeling Vendit

Uw journaalposten en kasmutaties automatisch versturen van Vendit naar CASH!

Algemeen

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar afrekensoftwaresysteem, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 10.000 gebruikers in meer dan veertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.

Daarnaast is Vendit deelnemer van de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen en drager van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem.

Hoe het werkt:
Waar u voorheen handmatig kassamutaties en debiteuren vanuit Vendit in CASH moest importeren, werkt dit nu volledig automatisch! U blijft echter zelf volledig in controle; u geeft zelf aan op welk moment de export moet plaatsvinden. Wanneer er een betaling plaatsvindt kunt u er nu ook voor zorgen dat de informatie over de afgeboekte facturen automatisch weer naar Vendit verzonden wordt! Zo weet u zeker dat u altijd naar de meest actuele cijfers kijkt.

Voordelen

  • Verhoog uw winkelomzet
  • Helder inzicht in succes van artikelgroepen

Praktisch

De koppeling met Vendit werkt geheel automatisch. U blijft echter zelf volledig in controle; u geeft zelf aan op welk moment de export moet plaatsvinden. Wanneer er een betaling plaatsvindt kunt u er nu ook voor zorgen dat de informatie over de afgeboekte facturen automatisch weer naar Vendit verzonden wordt!

Let op: Deze koppeling is onderdeel van CASH Connect. Voor het gebruik van deze koppeling heeft u een overeenkomst met Vendit nodig. Om deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u naast CASH Connect een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl