Private Label | Cash Software //tags weggehaald naar de Tagmanager// 27-07-2-21

Private Label

Uw eigen huisstijl in CASH en de CASHapp!

Algemeen

U kunt nu uw bedrijfshuisstijl doorvoeren in CASH en de CASHapp! U kunt voor beiden uw logo instellen zodat dit bovenin het scherm van CASHWeb getoond wordt, of onderin de CASHapp. Daarnaast is het mogelijk om in de CASHapp huisstijlkleuren in te stellen en verschillende teksten aan te passen zodat de CASHapp omgeving dezelfde uitstraling als uw bedrijfshuisstijl heeft. Ook kunt u met Private Label een inlogknop voor CASHWeb plaatsen op uw eigen website, die naar de beveiligde pagina van CASHWeb verwijst. Uw logo wordt dan getoond in het inlogformulier.

Een mooie functionaliteit wanneer u als accountants- of administratiekantoor uw klanten ook gedeeltelijk zelf wilt laten administreren, of real-time inzicht wilt geven. Uw klanten zien uw eigen vertrouwde logo en huisstijlkleuren, terwijl ze gebruik maken van de functionaliteit van CASH! Ook is de private label van Cash een eenvoudige manier om uw medewerkers te laten werken in uw eigen vertrouwde bedrijfshuisstijl.

Voordelen

  • Uw eigen huisstijl inclusief logo doorvoeren in CASH
  • Uw huisstijlkleuren doorvoeren in de CASHapp
  • Onderscheidend, herkenbaar en wekt vertrouwen
  • Eigen inlog op uw website mogelijk

Praktisch

Met het Private Label van CASH krijgt u een extra marketing- en communicatiekanaal in handen om uw klanten én medewerkers te binden. Het instellen van uw eigen logo en huisstijlkleuren voor zowel CASHWeb als de CASHapp doet u in enkele eenvoudige stappen. Bekijk de instructievideo om direct aan de slag te gaan!

Om het Private Label te kunnen gebruiken, heeft u het CASH Connect abonnement nodig.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl