facebook

OVER CASH

Cash Software ontwikkelt al meer dan 35 jaar bedrijfssoftware voor het MKB: CASH®. Onze klanten variëren van klein zakelijke creatieve startups met grote ambities, tot groot zakelijke handels- en productiebedrijven met ingewikkelde ERP-behoeften. Ook werken duizenden accountants- en administratiekantoren dagelijks met CASH. Naar tevredenheid is onze ervaring dan ook: eens een CASH-gebruiker, altijd een CASH-gebruiker!

Sinds september 2020 is Cash Software onderdeel van de Visma familie! Cash Software zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. De organisatie zal als onderdeel van de Visma-familie samenwerken met de andere Visma-bedrijven in het accountancy-ecosysteem. Informatie wordt zodoende makkelijker uitgewisseld waardoor Visma-klanten nog meer voordeel uit hun software halen: Better together.

Eind 2021 is de naam Cash Software gewijzigd in Visma CASH. Door de samenvoeging van onze namen, kunnen we onze verbondenheid verder naar buiten uitdragen. Naast de naamswijziging is ook het logo en de huisstijl veranderd. Uiteraard blijven we gewoon wie we zijn. Als Visma CASH blijven we vasthouden aan dezelfde ambities en waarden die u van ons gewend bent.

Daarom zijn onze klanten zo tevreden
De software van Cash bespaart tijd, geld en creëert actueel overzicht. Gegevens hoeven slechts eenmaal ingevoerd te worden, waarna de administratie geheel automatisch verloopt! Bijvoorbeeld door automatische verwerking van in- en verkoopfacturen, maar ook bij- en afschrijvingen door middel van de bankenkoppeling en het automatisch verzenden van de aangifte. Het feit dat onze modules zeer intuïtief werken, gecombineerd met een optimale service door onze professionele helpdesk, zorgt ervoor dat klanten die met CASH werken, dat ook blijven doen.

Persoonlijk contact en deskundigheid
Inmiddels werken ruim 10.000 bedrijven met CASH, en tezamen voeren zij ruim 400.000 administraties met onze software. Cash Software is door de jaren heen uitgegroeid tot ruim 50 medewerkers; een deskundig team wat onze klanten graag op een voetstuk plaatst. Of het nu onze software ontwikkelaars betreft die zich continu afvragen wat onze klanten nodig hebben, of onze Helpdesk medewerkers die onze klanten altijd aan het juiste antwoord helpen. Wij zijn er trots op om net als onze klanten een ondernemend MKB-bedrijf te zijn, dat met integriteit en passie haar klanten bedient.

Van boekhouden tot ERP

Stuk voor stuk zijn onze modules compleet in functionaliteit. De financiële administratie is de basis, maar is uit te breiden met o.a. modules voor facturering, salarisadministratie, CRM, urenregistratie, handel, productie en andere ERP toepassingen.

Speciaal voor accountants- en administratiekantoren bieden we oplossingen zoals de CASH Accountancyportal. Processen worden volledig geautomatiseerd met de CASH Accountancyportal, ook is er de mogelijkheid voor massaverwerking van administraties en kan men efficiënt samenwerken met de klant.

Met al onze modules kan zowel volledig online, gedeeltelijk online als offline gewerkt worden.

2 merken 1 bedrijf

Microloon is sinds 2013 onderdeel geworden van Cash Software.

In ruim 25 jaar is Microloon uitgegroeid tot een specialist in de ontwikkeling van loon- en salarissoftware. Naast de ontwikkeling wordt de software ondersteunt door een professionele helpdesk en worden diverse extra diensten aangeboden. Microloon maakt met deze diensten de loonadministratie voor ondernemers en accountants zo efficiënt mogelijk.

Deze overname heeft ons naast synergie, ook mooie innovaties opgeleverd. Het beste voorbeeld daarvan is de module CASH Lonen: het volledige offline salarispakket van Microloon, maar dan op het online platform van Cash! Dat betekent de mogelijkheid om volledig online de salarisadministratie te voeren, met bovendien 100% integratie met de boekhouding.

Klanten aan het woord

Dit is wat klanten zeggen over CASH.

“De eerste aanraking met Cash Software was in 1990 bij een cricket wedstrijd in Den Haag. Cash sponsorde het plaatselijke cricketteam en er stond een reclamebord naast het veld wat onze directeur opviel. Een afspraak met Cash was snel gemaakt, net als de keuze om met CASH te gaan werken overigens. Daar hebben we nog steeds geen spijt van.”

Dhr. M. Oosterhof

Operations Manager, Distrilab B.V.

“Wij werkten al met CASH bij onze vorige werkgever, toen wij in 2012 voor onszelf begonnen was het dan ook logisch dat we met CASH verder zouden gaan. Toch kom ik ook nog regelmatig in aanraking met andere pakketten wanneer onze klanten niet met CASH werken. Ik kan alleen maar zeggen dat wij zeer tevreden zijn met CASH. We werken met verschillende modules, CASH Projecten is ook erg handig voor onze eigen urenregistratie. Het is eenvoudig helemaal in te richten zoals je zelf wilt en dat is ideaal!”

Dhr. D. Lauret

Eigenaar, Lauret & Roose Administratie en Belastingadvies

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl