facebook

DizzyData

Volledig geautomatiseerde koppeling; uw facturen vanuit DizzyData direct online verwerkt in CASH!

Algemeen

DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke softwaretool voor automatische factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie. Met DizzyData genereert u binnen enkele minuten volautomatische boekingsvoorstellen uit gescande facturen, digitale facturen en e-facturen. Met één druk op de knop worden deze in CASH geboekt. Deze oplossing is geschikt voor zowel ondernemers als accountant- en administratiekantoren.

DizzyData verbindt ondernemers en accountants

Ondernemers en accountants opereren ieder in hun geheel eigen wereld. DizzyData brengt deze werelden samen. Maakt de ondernemer in de accountant wakker en de accountant in de ondernemer – zonder dat ze elkaars werk hoeven te doen. Als voorloper in artificial intelligence (AI) en machine learning maakt DizzyData haar diensten steeds slimmer om de verbindende factor te bieden die ieders werk steeds makkelijker en beter maakt. Met meer inzicht, begrip en daadkracht. Individueel en gezamenlijk. Zodat ondernemers kunnen ondernemen en accountants méér dan alleen boekhouden.

Voordelen

  • Volautomatische boekingsvoorstellen
  • Eén centrale interface
  • Operationeel inzicht
  • Eenvoudige autorisatie
  • Hoge mate van automatiseren
  • Gemakkelijk digitaal aanleveren

Praktisch

Ondernemers, crediteuren van ondernemers, of klanten/medewerkers van accountantskantoren, kunnen direct per e-mail in nagenoeg ieder formaat facturen naar een DizzyData e-mailadres versturen. DizzyData leest de e-mails uit en genereert binnen 5 minuten volautomatisch boekingsvoorstellen op basis van de ontvangen facturen en de stamgegevens uit CASH. Na controle/correctie door de boekhouder wordt de complete boeking in CASH opgeslagen, inclusief de originele gescande factuur.

Voor het gebruik van deze koppeling heeft u een overeenkomst met DizzyData nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl