KassaMatic - Visma CASH

KassaMatic

Uw journaalposten en kasmutaties snel en efficiënt versturen van KassaMatic naar CASH!

Algemeen

KassaMatic is een goedkoop, krachtig en gebruiksvriendelijk kassasysteem, waarmee de kleine winkeleigenaar met een minimale inspanning zijn betaalsysteem maximaal automatiseert. Of u nu één of zeer uiteenlopende productgroepen verkoopt, met KassaMatic leidt u het hele afrekensysteem met minimale foutkansen vloeiend in goede banen. U heeft tegelijkertijd een goed overzicht, dat een op een is over te zetten in het boekhoudsysteem.

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk kassasoftware
  • Automatisering van uw betaalsysteem
  • Geschikt voor uiteenlopende branches
  • Zowel voor binnen- als buitenland

Praktisch

Het KassaMatic kassasysteem bestaat uit krachtige kassasoftware en degelijke kassahardware. Dit kassaconcept is als licht broertje van het uitgebreidere BlueRetail uitermate geschikt voor startende winkeliers en kleine winkels zonder voorraad in de meest uiteenlopende branches, zowel in binnen- als buitenland.

Voor het gebruik van deze koppeling heeft u een overeenkomst met KassaMatic nodig.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl