facebook

OutSmart

Automatisch afgeronde werkbonnen vanuit OutSmart naar verkooporders in CASH Handel

Algemeen

Met de digitale werkbon van OutSmart digitaliseer je het gehele buitendienstproces. Zo weet je welke monteur waar zit en of bij welke monteur je werkbonnen kunt inplannen.

De planner op kantoor plant een klus in en de buitendienstmedewerker (monteur) krijgt deze binnen op zijn werkbonapp van OutSmart. De monteur ziet de klantgegevens uit CASH en kan ook de materialen die nodig zijn voor het onderhoud/reparatie vastleggen in de app. Als de werkzaamheden zijn afgerond en de monteur de bon heeft ingevuld (de klant kan tekenen in de app), kunnen alle gegevens in OutSmart gecontroleerd worden. Als alles in orde is, wordt de bon afgehandeld en als verkooporder naar CASH Handel gestuurd en verwerkt.

De klantgegevens in de werkbonapp van Outsmart komen uit CASH, evenals de materialen (CASH Handel).

Voordelen

  • Complete oplossing voor het buitendienstproces
  • Werkbonnen inplannen in Outsmart en afhandelen via de app
  • Automatische koppeling tussen binnen- en buitendienst
  • Nooit meer onleesbare of zoekgeraakte werkbonnen
  • Automatisch verwerkt als verkooporder in CASH Handel
  • PDF van werkbon in CASH kan meegestuurd worden met de factuur

Praktisch

OutSmart is een online portaal die de binnendienst met de buitendienst verbindt. Door de koppeling met CASH zijn klantinformatie en materialen beschikbaar voor de monteur via de handige werkbonapp. De afgeronde bon wordt vervolgens automatisch als verkooporder in CASH Handel verwerkt.

Voor het gebruik van deze koppeling heeft u, naast een overeenkomst met OutSmart, de module CASH Handel met het CASH Connect abonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl