Outstanding24 | Cash Software

Outstanding24

Automatisch openstaande debiteurenposten en debiteurengegevens uit CASH weergeven in Outstanding24!

Algemeen

Outstanding24 is een innovatieve softwareleverancier, die het debiteurenbeheer voor bedrijven automatiseert, van de eerste herinnering tot de laatste aanmaning. Door uw administratie te koppelen aan Outstanding24 kunt u uw debiteurenbeheer soepel laten verlopen. Het resultaat: facturen worden sneller betaald, een duidelijk overzicht in uw cashflow en meer tijd om te besteden aan uw klanten.

 

Outstanding24 koppeling

Met deze koppeling worden alle openstaande debiteurenposten en debiteurengegevens automatisch opgehaald uit CASH en weergegeven in Outstanding24. Onder uw regie wordt daarna het debiteurenbeheer geheel automatisch verzorgd. Op basis van de betaalhistorie wordt per klant bepaald welke vervolgactie wordt ingezet. Staan facturen structureel maandenlang open? Dan ontvangt deze klant een andere herinnering, dan een klant die altijd netjes binnen de betaaltermijn betaalt. Het zelflerende systeem stuurt klanten betaalherinneringen op het juiste moment. En wanneer het herinneringstraject niet tot een (volledige) betaling leidt, dan verzorgt Outstanding24 het incassoproces.

Voordelen

  • Geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven.
  • Volledig automatisch waardoor u kostbare tijd bespaart.
  • 100% controle; u voert zelf de regie.
  • Automatisch voorgestelde flows of zelf in te regelen.
  • Duidelijk overzicht van uw cashflow en openstaande posten.

Praktisch

Om gebruik te maken van deze koppeling hoeft u zich alleen aan te melden bij Outstanding24 en een user aan te maken voor de koppeling. Daarna verloopt alles automatisch.

Voor het gebruik van deze koppeling heeft u een aparte overeenkomst met Outstanding24 nodig.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl