facebook

Koppeling met Outstanding24

Door jouw administratie te koppelen aan Outstanding24 kun je jouw debiteurenbeheer soepel laten verlopen. Het resultaat: facturen worden sneller betaald, een duidelijk overzicht in uw cashflow en meer tijd om te besteden aan uw klanten.

Waarom koppelen met Outstanding24?

R

Voor kleine én grote bedrijven.

R

Volledig automatisch.

R

100% controle; je voert zelf de regie.

R

Dynamische flows.

R

Overzicht van je cashflow.

Outstanding24 koppeling

Met deze koppeling worden alle openstaande debiteurenposten en debiteurengegevens automatisch opgehaald uit CASH en weergegeven in Outstanding24. Onder jouw regie wordt daarna het debiteurenbeheer geheel automatisch verzorgd.

Op basis van de betaalhistorie wordt per klant bepaald welke vervolgactie wordt ingezet. Staan facturen structureel maandenlang open? Dan ontvangt deze klant een andere herinnering, dan een klant die altijd netjes binnen de betaaltermijn betaalt. Het zelflerende systeem stuurt klanten betaalherinneringen op het juiste moment. En wanneer het herinneringstraject niet tot een (volledige) betaling leidt, dan verzorgt Outstanding24 het incassoproces.

Let op: Je hebt een aparte overeenkomst met Outstanding24 nodig. Om gebruik te maken van deze koppeling hoef je je alleen aan te melden bij Outstanding24 en een user aan te maken voor de koppeling. Daarna verloopt alles automatisch.

Over Outstanding24

Outstanding24 (onderdeel van Visma) is een innovatieve softwareleverancier, die het debiteurenbeheer voor bedrijven automatiseert, van de eerste herinnering tot de laatste aanmaning. Door jouw administratie te koppelen aan Outstanding24 kun je jouw debiteurenbeheer soepel laten verlopen.

Wil je weten wat Outstanding24 precies doet? Neem dan een kijkje op hun website.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl