facebook

Softmaat

Eenvoudig en efficiënt de verkooporders van Softmaat naar uw CASH administratie!

Algemeen

Softmaat is een B2B webshop specialist, die branchegerichte oplossingen biedt op het gebied van koppelingen en maatwerk. Door de koppeling met Softmaat, kunt u uw BaS webshop koppelen aan uw administratie om uw logistieke processen (bestellen, uitleveren en factureren) volledig te automatiseren. Softmaat is van mening dat de koppeling met de CASH administratie een uitgebreide koppeling dient te zijn, waarin CASH leidend is.

 

Softmaat koppeling

Verkooporders, klanten en afleveradressen worden naar CASH gestuurd en andersom wisselt CASH artikelen, afbeeldingen, prijsafspraken en voorraden uit met uw BaS webshop. Tevens is het mogelijk het orderproces diepgaand aan te sturen zoals ordersplitsing naar een 2e administratie of meerdere webshops aan één administratie.

Voordelen

  • Binnen enkele minuten staan de order van de BaS webshop in CASH, eventueel voorzien van afwijkend afleveradres.
  • Niets meer overtypen, geen kans op fouten en geen telefonische afhandeling nodig.
  • De BaS webshop is altijd up-to-date qua aanwezige voorraad van artikelen, actuele prijzen en artikelinformatie, zoals aanwezig in CASH Handel.

Praktisch

In de nabije toekomst wordt de koppeling met Softmaat uitgebreid, zodat u ook andere webshops kunt koppelen aan uw CASH administratie.

Voor het gebruik van deze koppeling heeft u een aparte overeenkomst met Softmaat nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl