The Nanny | Cash Software

The Nanny

Eenvoudig en efficiënt uw journaalposten van The Nanny versturen naar CASH!

Algemeen

TecSoft is specialist op het gebied van administratieve software oplossingen voor de kinderopvangbranche.  De The Nanny software ondersteunt kinderopvangondernemers in hun specifieke bedrijfsprocessen.

Voordelen

  • Totaaloplossing voor kinderdagverblijven
  • Uitgebreide support mogelijkheden
  • Persoonlijk advies

Praktisch

The Nanny beschikt over verschillende software oplossingen afgestemd op de specifieke administratieve processen rondom de opvang van kinderen. De basis is The Nanny Kindplanning: één eenvoudig systeem. Van wachtlijstbeheer tot en met het aanleveren van gegevens aan de Belastingdienst. De software oplossing zorgt ervoor dat men de administratie voor tussenschoolse opvang onafhankelijk van locatie op een eenvoudige en papierloze wijze kan voeren. Een specifieke administratie als van de gastouderopvang voert u eenvoudig en overzichtelijk met The Nanny Gastouderopvang.

Voor het gebruik van deze koppeling heeft u een overeenkomst met TecSoft nodig.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl