facebook

Visionplanner

Automatische uitwisseling van gegevens tussen Cash en Visionplanner!

Algemeen

Visionplanner is het online rapportageplatform dat accountants- en administratiekantoren én hun klanten helpt om cijfers te vertalen naar inzicht. Visionplanner koppelt met Cash en biedt importmogelijkheden uit branchesoftware. Ook is er een AI-assistent voor de cijferanalyse. Open API’s zorgen voor een soepele gegevensuitwisseling. 

Het platform heeft twee hoofdfuncties: 

Visionplanner Compilation; voor het samenstellen van jaarrekeningen, SBR-rapportages en dossiervorming van alle type entiteiten. De software:

  • is altijd up-to-date en in lijn met de nieuwste wet- en regelgeving zoals NVCOS4410;
  • is voorzien van vaktechnische content van Auxilium, SRA, Extendum, Fiscount en Novak. Kantoorspecifieke content toevoegen is ook mogelijk; 
  • biedt keuzevrijheid in risicogericht beknopt, risicogericht uitgebreid en traditioneel samenstellen.

Visionplanner Insights voor rapportages als tussentijdse cijfers, benchmarks, begrotingen, consolidaties en prognoses. De software; 

  • bevat 40 standaard en branche dashboards waardoor eigen rapportages bouwen overbodig is. Toch is het mogelijk om eigen presentaties te maken.
  • creëert compleet inzicht in het verleden, heden en de toekomst van de onderneming;
  • is eenvoudig aan te passen aan jouw organisatie. Je kiest zelf wie toegang krijgt tot welke functies van de software.

Integratie met Cash

De cijfers uit Cash komen automatisch en veilig in Visionplanner waardoor de cijfers in Visionplanner altijd actueel zijn. Het goede nieuws is; het leggen van de koppeling kan je zelf met een paar klikken.

Voor het gebruiken van deze koppeling heb je een aparte overeenkomst met Visionplanner nodig. 

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl