facebook

Overstappen naar CASH Leden

Voor Davilex Club klanten

CASH Leden is een cloudoplossing voor de ledenadministratie en de logische opvolger van Davilex Club. Met CASH Leden beschik je over meer functionaliteiten, mogelijkheden voor online samenwerking, automatische updates en betere beveiliging tegen hackers en ransomware. Daarmee ben je als vereniging of stichting klaar voor de toekomst.

We helpen je graag op weg met CASH Leden. Daarom hebben wij een adviesmodule ontwikkeld die aan de hand van jouw wensen en behoeftes bepaalt welk pakket het beste bij jou past. Daarnaast bieden wij een webinar aan over de mogelijkheden van CASH Leden. 

Adviesmodule Davilex Club Klanten
Aanmelden webinar

Overstap aanbod

Als Davilex Club klant kun je gebruikmaken van een aantrekkelijk overstapaanbod naar CASH Leden.

R

Gratis gebruikmaken van CASH Leden tot het eind van de periode van jouw huidige jaarfactuur.

R

Eenvoudig & zorgeloos overstappen met behulp van onze speciale conversietool voor Davilex Club klanten.

CASH Leden

Met CASH Leden kun je jouw ledenadministratie eenvoudig online bijhouden, waardoor er altijd en overal actueel inzicht is in de cijfers en ledeninformatie. Daarnaast is de ledenadministratie met alle benodigde functionaliteiten op het gebied van boekhouding, facturatie en debiteurenbeheer samengevoegd in één pakket.

Alle ledengegevens worden bijgehouden om eenvoudig en elektronisch de contributie of donaties te innen en te verwerken. Ook is het mogelijk om met budgetten te werken. Door het onbeperkte aantal inlogcodes kunnen meerdere bestuursleden de ledenadministratie benaderen en bijwerken.

Meer weten?

Whitepaper

Meer informatie over overstap aanbieding
Conversie tool speciaal voor Davilex Club klanten
Functies en mogelijkheden met CASH leden

Download whitepaper

Webinar

Speciaal voor Davilex Club klanten organiseren wij gratis Webinars, waar wij je meer vertellen en tonen over CASH Leden.

ONLINE DEMO

Persoonlijk gesprek

Onze adviseurs geven je graag meer informatie over ons pakket. Je kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken op 070 – 3 560 570 (menukeuze 2).

Davilex vs CASH

Met CASH Leden werk je online en beschik je over meer functionaliteiten dan je deed bij Davilex. Zo kun je eenvoudig opschalen naar een meer geautomatiseerde en efficiënte manier van werken. Met CASH Leden kun je o.a.:

R

Online samenwerken met meerdere (bestuurs)leden.

R

Contributiefacturen mailen, zonder eigen mailprogramma.

R

Koppelen met 1500 banken in de EU via de PSD2-bankkoppeling.

R

Facturen automatisch verwerken via Scan & Herken.

VERGELIJK Davilex & CASH

Kies een pakket

INSTAP

€25

per maand

Bestellen

BASIC

€35

per maand

Bestellen

ADVANCED

€45

per maand

Bestellen
Algemeen
Fair use policy aantal leden500 Heeft u meer dan 500 leden? Dan betaalt u €0,02 per extra lid.1000 Heeft u meer dan 1000 leden? Dan betaalt u €0,02 per extra lid.2000 Heeft u meer dan 2000 leden? Dan betaalt u €0,02 per extra lid.
Aantal administraties111
Extra administratiesNee€5,00 per extra administratie€10,00 per extra administratie
Aantal gebruikers111
Uitbreiden gebruikersNee€5,00 per additionele gebruiker Maximaal 5 gebruikers.€10,00 per additionele gebruiker
Samenwerken
Online samenwerken
CASHapp De CASHapp geeft u in één oogopslag inzicht in de belangrijkste cijfers van al uw administraties en ledeninformatie. De CASHapp is beschikbaar voor zowel Apple als Android devices.
Bank integratie
Klassieke bankkoppeling Automatische bankkoppeling met ABN Amro, ING en Knab.
Realtime bankintegratie via PSD2 De PSD2-bankkoppeling is beschikbaar voor ALLE betaalrekeningen van 1500 banken in de EU. Alle banktransacties worden met deze koppeling realtime bijgewerkt in CASH. U kunt standaard 3 rekeningen per administratie koppelen. Per additionele rekening wordt €2,50 in rekening gebracht.
Facturen vanuit administratie betalen
Crediteuren beheer
Relatiebeheer
CASH Scan en Herken Met CASH Scan & Herken kunt u facturen inscannen en mailen naar uw administratie voor automatische verwerking. Door de hoge mate van herkenning (85% – 95%), is het enige wat u nog hoeft te doen controleren.NeeNee€0,15 per scan
Contributie beheer
Contributiebeheer
Facturatie module
Automatische ledenincasso
Gespreid betalen van contributie
Familiekorting
Migratie vanuit Davilex Club
Automatische conversie vanuit Davilex Club
Online Webinar Cash Leden
Toegang tot de Cash Helpdesk
BestellenBestellenBestellen

Nog niet zeker welk CASH Leden pakket het beste bij je past? Vul de adviesmodule in!

Adviesmodule Davilex Club Klanten

Aan de slag met CASH Leden

Radjes Chinkoe

Radjes Chinkoe

“Hallo! Ik ben de Senior Trainer & Consultant en ik help je graag aan de slag te gaan met CASH Leden.”

Cursussen

Zoals elk softwarepakket is ook het gebruik van CASH Leden uniek. Ondanks dat CASH Leden eenvoudig is in gebruik, is het volgen van de cursus CASH Leden een absolute aanrader om snel verder te kunnen werken na de overstap. Tijdens deze cursus leer je de belangrijkste handelingen en functies in CASH Leden.

CASH Leden cursus

Persoonlijke begeleiding

CASH is zeer gebruiksvriendelijk, maar soms kan er behoefte zijn aan persoonlijke begeleiding. Bijvoorbeeld bij de implementatie of wanneer je specifieke vraagstukken hebt. Daarom bieden wij Consultancy, zowel online als op locatie.

CASH Leden cursus

Meer informatie

Wil je meer informatie over de overstap naar CASH Leden? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl