facebook

Betaallink

Minder openstaande nota’s door een betaallink mee te sturen met facturen en aanmaningen naar klanten.

Betaallink bij je factuur

Stuur je facturen of contributienota’s vanuit Cash? Dan heb je ook de mogelijkheid om een betaallink mee te sturen. Zo maak je het jouw klanten makkelijker om te betalen en beschik jij sneller over je geld.

Betaallink

De betaallink wordt meegestuurd in alle e-mails met facturen, contributienota’s. De klant kan vanuit de mail op de betallink klikken om de betaling gemakkelijk en snel af te ronden. Het aantal openstaande nota’s wordt hiermee verminderd. En blijft de betaling uit? Dan kun je ook een betaallink meesturen met de aanmaning.

QR-code

Naast de betaallink in de mail wordt er ook een QR-code meegestuurd. Dus ook wanneer de factuur, contributienota of aanmaning per post wordt gestuurd, kan de ontvanger alsnog gebruikmaken van de betaallink om de betaling af te ronden.

Let op: de betaallink werkt niet in combinatie met de koppeling met AcceptEasy. Als je deze koppeling gebruikt en aan de slag wilt met de betaallink zul je eerste de koppeling met AcceptEasy moeten deactiveren. 

Praktisch

Deze betaallink is alleen te gebruiken in combinatie met de PSD2-koppeling. Je hebt hiervoor Connect of de Accountancyportal nodig.

Benieuwd naar hoe je de betaallink kunt instellen? Je vindt de uitleg in ons kenniscentrum:

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl