CASHapp toegang voor ACC klanten | Cash Software

CASH Connect app

Laat uw klant foto’s van bonnen en facturen insturen via de app!

Algemeen

Heeft u klanten waarvoor u boekt? Via CASH Connect konden deze klanten natuurlijk al facturen naar het unieke e-mailadres van hun administratie sturen, maar op veler verzoek van u en uw collegakantoren kunnen uw klanten nu ook foto’s van bonnetjes (en facturen) via de CASHapp insturen! Omdat deze klanten geen eigen CASH-licentie hebben, krijgen zij alleen toegang tot de inboekfunctie via de app.

Weg met de schoenendoos vol bonnetjes

Wanneer klanten gebruikmaken van deze functie via de CASHapp zijn schoenendozen vol met bonnetjes dus verleden tijd. U ontvangt de bonnetjes en facturen voortaan geordend en geleidelijk in de administratie, zonder dat u er wat voor hoeft te doen. Dus geen uitzoekerij en piekverwerkingen meer! Via de handige signaleringen ziet u of er wat is ingestuurd op de administratie en hoeft u feitelijk alleen te controleren.

Eenvoudig en met instructie voor uw klant

Met de Connect app geeft u uw klant iets extra’s wat geheel bij deze tijd hoort, want wie gebruikt er tegenwoordig nou geen apps? Uw klant heeft ook minder kopzorgen over het bewaren van de bonnetjes en kans op kwijtraken wordt nihil als men de bon gewoon direct instuurt.
Bekijk de instructievideo hieronder, die u met uw klant kunt delen:

De app met uw logo en uw kleuren

Via ons Private Label kunt u uw eigen logo tonen in de app en de hoofdkleuren aanpassen naar uw eigen huisstijl.

Praktisch

Speciaal voor de Accountancybranche is het mogelijk om cliënten zonder eigen CASH-licentie toch foto’s van bonnetjes en facturen in te laten sturen via de app. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een CASH Connect abonnement (reeds aanwezig in de Accountancyportal).

Uw klant toegang geven tot de app

Wilt u vandaag nog beginnen en uw klanten gebruik laten maken van de inboekfunctie in de app? Ga naar ‘Toevoegen klant’ in het blok voor instellingen (beheer) op de Startpagina in CASHWeb. U krijgt dan de mogelijkheid om klanten zonder eigen licentie toegang te geven tot inboeken via de CASHapp. Nadat u de gegevens van uw klant heeft ingevuld, ontvangt uw klant een e-mail met inloggegevens voor de app. Uw klant hoeft dan alleen nog maar de app te downloaden en in te loggen, zodat hij voortaan eenvoudig foto’s van bonnetjes en facturen kan insturen.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl